Nytår 
mandag, januar 1, 2007 - Oplevelser
Så blev det nytår, og her efter 00:00, hvor alle andre skyder året ind med dyrt købt krudt, står jeg og kigger på alt fyrværkeriet - ganske gratis :-)

Jeg har før taget billeder af fyrværkeri med et almindeligt analog film kamara med rimelig godt resultat. Sidste nytår prøvede jeg med et ældre digital kamara, men det var alt for langsom, der gik omkring 1 sekundt fra man trykkede på udløseren, til den tog billedet, og det dur' ligesom ikke.

I år have jeg så alieret mig med et bedre digital kamera, men jeg måtte godtnok sande at det er meget svært at fotografere nytårs fyrværkeri, man er simpelthend for langt væk til at det giver lys nok.

Jeg fik en lille håndfuld billeder i kassen som jeg, efter lidt redigering, godt vil være bekendt at vise frem, selvom de absolut ikke er noget at prale af... De er lagt ud i mit foto album.

Her er to af de bedste i en mindre udgave.

I ønskes alle et rigtig godt nytår !

Vikingeskibs Museet 
lørdag, juli 22, 2006 - Oplevelser
I dag tog min kæreste og jeg en tur til Vikingeskibs Museet i Roskilde, man bør jo kende sin by !!

For at få det største udbytte af museet, bør man sørge for at besøge det, når der er en guidet rundvisning, hvilket vi naturligvis gjorde. Vi fik den guidede rundvisning, der giver masser af baggrund info, hvorefter vi selv gik rundt og kikkede og læste. Sidst så vi filmen som kan ses i deres lille biograf.Uden for selve museums bygningen er der på Museumsøen en del at se på, bla. værksteder hvor der bygges kopier af vikingeskibene, samt de kopier som benyttes til sejllas.Har man øje for det, kan man finde masser af gode stemnings billeder.Selvom museet og museumsøen i sig selv ikke er ret stort, så kan man alligevel hurtigt bruge nogle timer på at gå rundt og kikke.

Vikingeskibs Museets hjemmeside
Flere billeder

Man kan også være heldig, som os, at møde en lille svane familie på tur...Mvh Peter

Dagbog 
lørdag, juli 22, 2006 - Nyheder
For at få lidt mere liv på min kærestes og min hjemmeside, prøver jeg nu at oprette denne dagbog - så må vi se hvor god jeg er/bliver til at skrive i den.... :-)

Min kæreste Tine har sin egen dagbog, den findes under mine links.

Min dagbog bliver formentlig mere en foto-dagbog end blot en tekst dagbog - jeg er formentlig bedre til at tage billeder end til at skrive.

For lidt hurtigere at få noget ind i dagbogen, skriver jeg nogle af de oplevelser ind, som jeg allerrede har haft i løbet af i år. Vær derfor opmærksom på, at der godt kan komme nye indlæg, der er ældre end dette indlæg.

Den geniale php koden til dagbogen har jeg fundet på http://www.simplephpblog.com/ og den var rimelig let at installer og få til at virke.

Mvh Peter


Næste